HVIS DE LIKER Å SITTE PÅ, VIL DE ELSKE Å KJØRE

Som bransjens først ensetermodell for ungdom er Polaris ACE® 150 EFI konstruert for å gi barn fra ti år gleden av kjøre under oppsyn av en voksen samtidig som foreldre får sikkerhetsfunksjoner de vil like.

STANDARD SIKKERHETSFUNKSJONER

Når det gjelder barn på terrengeventyr, kommer sikkerheten først. Polaris ACE 150 er standardutstyrt med én ungdomshjelm, LED-kjørelys, sikkerhetsbelte, sikkerhetsnett, sikkerhetsflagg på fleksibel stang, hastighetsregulator og en opplærings-DVD.

REGULERBAR HASTIGHETSBEGRENSNING OG ERGONOMI

Høyderegulerbart ratt, et behagelig bøttesete for terrengergonomi og 14,4 cm seteregulering for barn som vokser. Foreldre kan også kontrollere maskinhastighet og justere den med ferdighetsnivået til unge førere ved hjelp av den elektroniske hastighetsbegrensningen med 4 moduser. Velg mellom: – 16 km/t – 24 km/t – 35 km/t – 47 km/t

FOR- OG BAKSTILLING MED LANG FJÆRINGSVEI

Humper i hagen og langs stien dempes av 12,7 cm fjæringsvei foran og 15,2 cm fjæringsvei bak. Dessuten gir en 22,86 cm bakkeklaring Polaris ACE 150, og den unge føreren, mulighet til å ta seg over hindringer i terrenget.

149 CM3 MOTOR MED ELEKTRONISK DRIVSTOFFINNSPRØYTING (EFI)

Den 149 cm3 motoren tilbyr kjøreglede, pålitelig start, forbedret tomgang og en skarp og lineær gassrespons. Polaris ACE 150 er standardutstyrt med elektrisk start og billignende kontroller, slik at unge førere enkelt kan legge ut på stien.Meld interesse:


Tilbake til Polaris YouthKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern