AXYS® Chassis

Det løftede AXYS®-chassiset øker klaringen og reduserer slitasje for å holde deg oppå snøen. Den er spesialbygd for fjellkjøring og gjør det enklere å kjøre i skråning. Raskere og lettere klatring, og øyeblikkelig løft som gjør at scooteren kan komme raskere oppå snøen. Aluminiums strukturen er lett og holdbar for alle typer kjøring.

15 x 146 x 2.25" Series 2.5 Track

Gir utmerket grep på alle underlag og har god holdbarhet.

850 Patriot-motor

850 Patriot -motoren tilbyr klasseledende holdbarhet, respons, uovertruffen akselerasjon og bransjens beste effekt/vekt forhold. Det er den kraftigste snøscootermotoren Polaris® har laget.

IGX demping bak

IGX - Ideal Geometry Xover - bakfjæring gir  jevn kjøring og fungerer utmerket i alle snødybder og forhold.

Chaincase overføring

SKS 146 leveres med det velprøvde Polaris® kjedehusdrevsystemet for å gi den perfekte kombinasjon av styrke og ytelse under alle snøforhold.

Walker Evans® dempere

Walker Evans® Compression justerbare Piggyback dempere er lette og lar deg justere kompresjonen slik at de passer til din kjørestil og forholdene for dagen.

AXYS® Body Panel Design

Den kompakte AXYS® designet gir bransjens høyeste nedleggsvinkel for å holde vekten på skiene og holde sporet. Et kompromissløst design som tåler bratte skråninger og heng.

Smal justerbar front

Den smale 39 "- 41" justerbare fronten gir deg muligheten til å sette opp scooteren for mer stabilitet og ytelse når man ønsker å kjøre mer ekstremt.

Smidde A-armer i aluminum

Den effektive konstruksjonen frest ut av et stykke aluminium, reduserer vekten og forbedrer styrke og fjæring. Konstruksjonen reduserer vekt, noe som resulterer i bedre kjørekvalitet og gjør scooteren lettere å manøvre.

PowderTrac® Hybrid fotbrett

PowderTrac® Hybrid fotbrett gir optimalisert design med 56% åpen flate for maksimal snørensing, samtidig som du opprettholder ekstrem styrke.

Lettvekter

Polaris® snøscootere er de letteste scooterne på fjellet. De har alltid vært lette og stive med ekstra styrke og holdbarhet. Samtidig har de reduseret vekten på RMK® AXYS®-plattformen. Dette for å tilby førerne øyeblikkelig løft. Polaris scootere hjelper førerne å komme oppå snøen raskere.

AXYS® Performance sete

AXYS® Performance sete gir den perfekte miks av komfort og støtte når en sitter og kjører samtidig som det gir god plass for bevegelighet når man står.

LED lys

Alle modeller bygget på AXYS®-plattformen har standard LED-frontlykter for å levere bransjens beste belysning som er 80% kraftigere enn glødelampe.

Instrumentering

Informativ og enkelt å lese, instrumenteringen holder føreren oppmerksom på scooterens driftsforhold og gir et vell av ekstra data.

Polaris® Interactive Digital Display

Dette eksklusive og bransjeledende fargedisplayet gir viktig informasjon til føreren: ytelse, Bluetooth , GPS-kartlegging, klokke og LH kontroll. Denne instrumenteringen kommer som et alternativ på noen modeller og er også tilgjengelig som tilbehør.

Gripper Ski

Disse skiene flyter godt på dyp snø og fungerer også bra på hardere underlag. Deler av overflaten har tagger for å gi godt feste for sko.

Integrerte lagringsmuligheter

Tilleggs-lagringsplass som ble designet og utviklet sammen med AXYS®-plattformen, slik at den installeres sikkert og har en sømløs, integrert styling som passer scooterens linjer. Konstruert av materialer av høyeste kvalitet.
Meld interesse:


Tilbake til Polaris 2020Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern