AXYS® Chassis

AXYS®-chassisdesign er laget for for å gi føreren den beste kjørestilling under alle forhold. Førerens håndposisjon er flyttet 4,5" frem, føttens posisjon er 2" frem, kneeposisjonen er 4,5 "fremover, og setet er 4,5" fremover. Dette gir føreren bedre feste, noe som er en nødvendighet i heftige svinger eller i de bratteste skråninger og heng.

PRO-XC® bakdemping med Polaris® Race teknologi

PRO-XC® progressiv bakdemping er optimalisert for best ytelse og kontroll. Ved hjelp av nyskapende Polaris®-konstruksjon er dempingen både lettere og sterkere. For å øke utholdenhet og styrke til å mestre ekstreme utfordringer, har Switchback® XCR® ekstra racing-inspirerte komponenter. Chromoly bakre sving, FTS-montering, Solid Jackshaft, Chromoly Front Moment Arm, Forsterket Rail Beams, Solid Bogie Wheels, og IQR bakakselhjul. 

Active Pitch kontroll

PRO-XC®-dempingen gir Active Pitch Control som styrer høyden ved hjelp av fjæringsgeometri og ikke bare ved høy fjærfrekvens. Dette gjør scooteren mindre følsom samtidig som den gir optimal vektoverføring.

Polaris® Race Technology bremsesystem

Gir enestående ytelse og enestående holdbarhet. "Race" rotoren gir økt overflate som effektivt absorberer varmen fra bremseklossene for mer konsistent ytelse. "Bremseskop" gir økt kjøling og "Type 81" bremseklosser tåler høyere temperaturer knyttet til høyere hastigheter.

Gripper Skis

Standarden i dyp snø Det dype kjøldesignet sørger for å holde kursen og bredden gjør at den flyter godt på snøen. bredt design gir flott flotasjon. "Skitoppdimper" hjelper deg ekstra du klatrer.

Lettvekt design

Da vi utviklet AXYS®-plattformen, minimaliserte våre ingeniører vekten på scooterenn uten å gå på kompromiss med styrke eller holdbarhet.

850 Patriot

850 Patriot -motoren tilbyr klasseledende holdbarhet, respons, uovertruffen akselerasjon og bransjens beste effekt/vekt forhold. Det er den kraftigste snøscootermotoren Polaris® har laget.

Komfort med fokus på fører

Med ergonomiske kontroller, integrert lagring, forbedret vindbeskyttelse, førsteklasses LED-frontlykter og instrumenter, blir komforten ekstra høy med AXYS.

AXYS® Performance sete

Med "high-performance" seteskum og smal frontdesign på AXYS® Performance setet får føreren en scooter som er enda lettere å manøvrere. Det er lettere uten å gå på kompromiss med komfort, gir bedre ergonomi og stabilitet, og bidrar til å holde rytteren på plass.

Walker Evans® dempere

Walker Evans® justerbare Piggyback Needle Shocks med Switchback® XCR-ventilering er lettere å justere og lar deg stille kompresjonen slik at den passer til din kjørestil og dagens forhold. De mest holdbare demperne i ekstremt terreng når hastigheten er høy.

Polaris® Interactive Digital Display

Dette eksklusive og bransjeledende fargedisplayet gir viktig informasjon til føreren: ytelse, Bluetooth , GPS-kartlegging, klokke og LH kontroll. Denne instrumenteringen kommer som et alternativ på noen modeller og er også tilgjengelig som tilbehør.

Venstre håndkontroller

Venstre håndkontroller har forbedret ergonomi og justering av varme av hånd- og tommelvarme. Kontrollene kan lett betjenes med hanskene på.

LED lys

Alle modeller bygget på AXYS®-plattformen har standard LED-frontlykter for å levere bransjens beste belysning som er 80% kraftigere enn glødelampe. Lavt justert lysstråle sørger for for konstant synlighet og forbedret sikkerhet.

Vindbeskyttelse

Motordekselet og vindskjermen gir betydelig forbedret vindbeskyttelse forføreren, og folien på sidepanelene gir ytterligere beskyttelse
Meld interesse:


Tilbake til Polaris 2020Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern