AXYS® Chassis

AXYS®-chassisdesign er laget for for å gi føreren den beste kjørestilling under alle forhold. Førerens håndposisjon er flyttet 4,5" frem, føttens posisjon er 2" frem, kneeposisjonen er 4,5 "fremover, og setet er 4,5" fremover. Dette gir føreren bedre feste, noe som er en nødvendighet i heftige svinger eller i de bratteste skråninger og heng. 

IGX 144 Demping bak

IGX 144 dempingen bak gir den ultimate blandingen av holdbarhet og styrke.Høyden reguleres med geometri og med 43% mer moment på armen fremover. Dette gjør at denne scooteren sjeldent "bunner" og med dette også mindre slitasje.

PowderTrac® Hybrid fotbrett

PowderTrac® Hybrid fotbrett gir optimalisert design med 56% åpen flate for maksimal snørensing, samtidig som du opprettholder ekstrem styrke. Perfekt for kjøring både i, og utenfor løypa.

Lettvekt design

Da vi utviklet AXYS-plattformen, minimaliserte våre ingeniører vekten på scooteren, uten å gå på kompromiss med styrke eller holdbarhet.

850 Patriot-motor

850 Patriot -motoren tilbyr klasseledende holdbarhet, respons, uovertruffen akselerasjon og bransjens beste effekt/vekt forhold. Det er den kraftigste snøscootermotoren Polaris® har laget.

Liberty® motor, passer alle type førere

Liberty®-motorer er konstruert for å integreres sømløst med det lette og smidige Polaris®-chassiset, og har klassens ledende effekt/vekt forhold. Vår komplette utvalg av kraftige motorer har satt ny standard for ytelse og effekt. 850 Patriot -motoren tilbyr klasseledende holdbarhet, respons, uovertruffen akselerasjon og bransjens beste effekt/vekt forhold. Det er den kraftigste snøscootermotoren Polaris® har laget.

ProTaper styre

ProTaper-styrene er laget i aluminium, har en flat design med integrert "mountain hook" for å gjøre det enklere å holde seg fast ved ekstremkjøring.

Gripper Skis

Standarden i dyp snø Det dype kjøldesignet sørger for å holde kursen og bredden gjør at den flyter godt på snøen. bredt design gir flott flotasjon. "Skitoppdimper" hjelper deg ekstra du klatrer.

Walker Evans® Needle Shocks

Suverene dempere med kompresjonsregulatorer og eksterne reservoarer. Svært enkle å justere til det optimale.Unik nåldesign bruker hydraulisk kraft mot slutten av slaget og eliminerer at dempingen "bunner".

Integrert lagring

Et smart design som stenger ute snøen samtidig som bagasjen kan nås gjennom glidelås og velcro-kabinett som dekkes av ytterligere materiale og spennebøyler.

Belter

Ulike belter er tilgjengelige for å tilpasse scooteren din slik at den passer til din kjørestil. Disse beltene er: 1.35 "Cobra-belte for overlegen trekkraft og styring på myk, løs og utpakket snø, 1,6" Cobra-belte for jevn ytelse i preparerte løyper og utmerket ytelse på den myke, løse snøen. 2.0-serien 4 er standard i 2 "dype snøspor for 50/50 førere.

Komfort med fokus på fører

Med ergonomiske kontroller, integrert lagring, forbedret vindbeskyttelse og førsteklasses LED-frontlykter og instrumener, blir komforten vevd direkte inn i AXYS®-plattformens design.

AXYS® Performance sete

Med "high-performance" seteskum og smal frontdesign på AXYS® Performance setet får føreren en scooter som er enda lettere å manøvrere. Det er lettere uten å gå på kompromiss med komfort, gir bedre ergonomi og stabilitet, og bidrar til å holde rytteren på plass.

Polaris® Interactive Digital Display

Dette eksklusive og bransjeledende fargedisplayet gir viktig informasjon til føreren: ytelse, Bluetooth , GPS-kartlegging, klokke og LH kontroll. Denne instrumenteringen kommer som et alternativ på noen modeller og er også tilgjengelig som tilbehør.

Venstre håndkontroller

Venstre håndkontroller har forbedret ergonomi og justering av varme av hånd- og tommelvarme. Kontrollene kan lett betjenes med hanskene på.

LED lys

Alle modeller bygget på AXYS®-plattformen har standard LED-frontlykter for å levere bransjens beste belysning som er 80% kraftigere enn glødelampe. Lavt justert lysstråle sørger for for konstant synlighet og forbedret sikkerhet.

Vindbeskyttelse

Motordekselet og vindskjermen gir betydelig forbedret vindbeskyttelse forføreren, og folien på sidepanelene gir ytterligere beskyttelse.
Meld interesse:


Tilbake til Polaris 2020Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern