Ergonomi

Føreren skal oppleve komfort, kontroll og selvtillit. Scooteren er lavere og smalere enn en vanlig scooter, noe som gir nye eller kortere førere mer  kontroll. Lavere sete og fjæringshøyde senker tyngdepunktet og forbedrer kjørestabiliteten. Gasspaken er lett slik at den skal enkelt kunne betjenes av førere med små hender.

Sikkert håndtering, enkel å kjøre

RMK EVO -fjæringen er konstruert for en stabil og uanstrengt kjøreopplevelse. Den justerbare uavhengige frontfjæringen (IFS) hjelper føreren med å få god kontroll over scooteren. Den dype kjølen på RMK®-skien gir mer kontroll og bedre flyt på snøen.

Mountain Bar & Handlebar Hook

Opplev mer sikkerhet og kontroll når du kjører i dypere snø med "Mountain Bar & Handlebar Hook".

Power and Performance

Den anerkjente Polaris 550 motoren gir akkurat den rette mengden kraft for nye førere. Hastigheten begrenses elektronisk til 80 km/t, og et tilbehørssett er tilgjengelig etter hvert for ferdighetene utvikles. Den konsekvente gassresponsen gir føreren full kontroll. RMK EVO er tilgjengelig både med og uten elektrisk start.

Lettvekter

Polaris® snøscootere er de letteste scooterne på fjellet. De har alltid vært lette og stive med ekstra styrke og holdbarhet. Samtidig har de reduseret vekten på RMK® AXYS®-plattformen. Dette for å tilby førerne øyeblikkelig løft. Polaris scootere hjelper førerne å komme oppå snøen raskere.

Customize din scooter

Sett ditt personlige preg på din RMK EVO. Vi har en rekke tilbehørsdeler tilgjengelig.

Tilbehør

Tilbehør er tilgjengelig slik at du kan gjøre din RMK EVO mer personlig. Tuninkit for å justere effekt, veske til å ha under setet, stativ og pakkesett er noe av tilbehøret. 
Meld interesse:


Tilbake til Polaris 2020Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern