AXYS® Chassis

AXYS®-chassisdesign er laget for for å gi føreren den beste kjørestilling under alle forhold. Førerens håndposisjon er flyttet 4,5" frem, føttens posisjon er 2" frem, kneeposisjonen er 4,5 "fremover, og setet er 4,5" fremover. Dette gir føreren bedre feste, noe som er en nødvendighet i heftige svinger eller i de bratteste skråninger og heng.

PRO-CC demping bak

PRO-CC bakfjæring er neste generasjon bakre demping fra Polaris®. Den gir bransjens beste akselerasjon, håndtering og økt kjøreglede. Den bakre skiens design styrer scooteren på stødigste måte uten å redusere "fun" faktoren. Frontmomentarmen er kalibrert for ugjevnt underlag og sørger for at fjæringen ikke "bunner".

Premium Walker Evans® Shocks

Walker Evans® Shocks har blitt testet innen racing og bevist sine kvaliteter til fulle. De er enklere å justere. I front står Piggyback Needle dempere. Piggyback-dempere med 2 "diameter for holdbarhet og forbedret kjøring, og en ytelsesfremmende mykere fjæring. Bak står en Speed Needle demper med forbedret oljestrøm for å redusere hardheten i den øvre delen av klikkeren.

Passasjer sete

Kjør alene eller med passasjer med det valgfrie FT2-passasjersetet som er enkelt å montere. Det krevers ingen justeringer på oppheng for å opprettholde fremragende kjøring og håndtering. Oppvarmede passasjerhåndtak er standard sammen med setet og kobles til strømnettet på scooteren.

Lettvekter

Polaris® tilbyr den letteste scooteren på markedet i segmentet 137 ".  Med det helt nye PRO-CC dempersystemet bak, og AXYS®-chassis, byr den også på den råeste akselerasjonen i klassen.

850 Patriot-motor

850 Patriot -motoren tilbyr klasseledende holdbarhet, respons, uovertruffen akselerasjon og bransjens beste effekt/vekt forhold. Det er den kraftigste snøscootermotoren Polaris® har laget.

Liberty® motor, passer alle type førere

Liberty®-motorer er konstruert for å integreres sømløst med det lette og smidige Polaris®-chassiset, og har klassens ledende effekt/vekt forhold. Vår komplette utvalg av kraftige motorer har satt ny standard for ytelse og effekt.

Komfort med fokus på fører

Med ergonomiske kontroller, integrert lagring, forbedret vindbeskyttelse og førsteklasses LED-frontlykter og instrumenter, blir komforten vevd direkte inn i AXYS®-plattformens design.

PowderTrac® TR Running Boards

PowderTrac® TR  Running Boards er designet for å holde mest mulig snø borte, både den som fyker og den som blir liggende. De er laget av hardt materiale og opprettholder ekstrem styrke. Inkluderer integrert snøskjørt.

Polaris® Interactive Digital Display

Dette eksklusive og bransjeledende fargedisplayet gir viktig informasjon til føreren: ytelse, Bluetooth , GPS-kartlegging, klokke og LH kontroll. Denne instrumenteringen kommer som et alternativ på noen modeller og er også tilgjengelig som tilbehør.

LED lys

Alle modeller bygget på AXYS®-plattformen har standard LED-frontlykter for å levere bransjens beste belysning som er 80% kraftigere enn glødelampe. Lavt justert lysstråle sørger for for konstant synlighet og forbedret sikkerhet.

Skvettlapp og støtfanger bak

Skvettlapp-designt forbedrer kjølingen. Den bakre støtfangeren gir forbedret holdbarhet med sin integrerte enhetlige og optimaliserte design. Lett, men sterkt, det gir også bedre grep.

XT Hyfax

Det patentanmeldte Hyfax profildesignet er optimalisert for lettere vekt mens du opprettholder holdbarhet.
Meld interesse:


Tilbake til Polaris 2020Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern