AXYS® Chassis

AXYS®-chassiset på TITAN® plasserer føreren optimalt for full kontroll under alle situasjoner. Om man kjører med passasjer, med last ombord eller sleping av last. Denne plattformen gir uovertruffen kjøring og håndtering både på og utenfor løypa. Overlegen fleksibilitet og ytelse i dyp snø.

TITAN® bremsesystem

Industriens eneste bremsesystem med integrert tomgangsaksel for bremseskive.

TITAN® PowderTrac® Running Boards

PowderTrac® Running Boards tilbyr en optimalisert design for maksimal snørensing, samtidig som du opprettholder ekstrem styrke. De utvidede kuttene minimerer ansamling av snø og is. Designet for å gi komfortabel ergonomi både når en sitter eller står.

20 x 155 x 1.375 Ripsaw Full belte

Dette holdbare, aggressive beltet kompletterer Articulated bakdemping for å gi føreren det ultimate innen off-trail flotasjon og mobilitet. Det gir også en jevn og sikker håndtering på hardere underlag

PRO-Float ski

Den kraftige, lette PRO-Float Skien gir enestående off-trail-flotasjon og uovertruffen styring på og utenfor løypa. Deres unike "dual-stepped" kjøl gir mer respons ved kjøring i dyp snø dyp, samt enestående håndtering i løypa. Taggete overflate sørger for godt feste for sko.

TITAN® Articulated demping bak

Denne bakfjæringen gir enestående kjøreopplevelse og håndtering under alle forhold både på og utenfor løypa. Det oppleves behagelig på hardt underlag og kan også absorbere støt ved kjøring i utmark. Geometrien har blitt optimalisert for å fungere optimalt ved sleping. I tillegg er det ikke nødvendig med justeringer når du bytter mellom å kjøre alene eller med passasjer eller med stor last.

Polaris® IFP dempere

Polaris® Internal Floating Stempel (IFP) dempere gir både holdbarhet og høy ytelse. De er pålitelige under de tøffeste forhold, og gir også jevn kjøring og håndtering.

Uovertruffne evner

TITAN® er utstyrt med ny teknologi som er fokusert rundt føreren. Slik at en kan mestre de mest ekstreme forholdene, inkludert kjøring med last og og sleping av last. Strømforsterkningsregulatoren gir maksimal elektrisk kraft ved tomgang og lavt turtall for komfort og bekvemmelighet.

Power Boosting Regulator

Industriens første Power Boosting Regulator gir maksimal elektrisk kraft ved tomgang og lav RPM. Dette sikrer elektrisk kraft for komfort og bekvemmelighet til oppvarmede seter, håndvarmere, batteriladning og annet tilbehør.

Sleping- og lastekapasitet

TITAN® tilbyr uovertruffen laste- og slepekapasitet. Med en slepekapasitet på 1200 kg kan du slepe mer enn på en hvilken som helst annen scooter. I tillegg til scooterens integrerte lastesystem kan føreren enkelt og raskt legge til eller fjerne last.

Kjølesystem med radiator

Dette holdbare, effektive kjølesystemet med radiator sikrer konsekvent og pålitelig motordrift selv under de mest ekstreme forholdene. Radiatoren er strategisk montert for optimal kjøling og minimal snø ansamling.

TITAN® Alpha Overføring

Den holdbare, pålitelige TITAN®-girkassen sørger for jevn girskifting som passer til de ekstreme forholdene eller situasjonene. Driftsområder inkluderer høy, lav, omvendt og nøytral.

Integrated Lock & Ride® Versa Storage Platform

Innovativt, TITAN® lagringssystem som optimaliserer bekvemmeligheten og sikkerheten ved å transportere last. Med en bransjeledende bæreevne på 85 kg, gir systemet mulighet for maksimal lagring med eller uten passasjerstol. Ideelt for å hente fiskeutstyr, verktøy, ved og mye mer.

Lock & Ride® Versa Storage Cargo Box and Rack

Lock & Ride® Versa Storage Cargo Box og Rack er standard på TITAN® Adventure og holder lasten både sikker og beskyttet. Konstruert for enkel og rask montering. Ytterligere lagringsløsninger er tilgjengelige for alle typer laster du trenger å ha med deg.

Integrated 1500 lb. Vinsj

Allsidig, mobil trekkraft er tilgjengelig overalt hvor du kjører med denne kraftige integrerte vinsjen. Den kan brukes med scootermotoren på tomgang eller når den er avslått.  Bruk vinsjen til å løsne kjøretøy, flytte store gjenstander og takle tøffe jobber.

53 liters bensintank

Bensintanken rommer godt og  vil gi de som kjører langt en ekstra trygghet. Den minimerer behovet for å ha med ekstra drivstoff og frigjør enda mer lagringsplass for annen last.

Alternative seter

Polaris® tilbyr flere typer seter for ekstra komfort og passasjersete på TITAN SP.

AXYS® høy 20" vindskjerm

AXYS® høy 20 "vindskjerm er designet for å skjerme mot vind, snø, grener etc. for forbedret sikkerhet og komfort.

Polaris® Interactive Digital Display

Dette eksklusive og bransjeledende fargedisplayet gir viktig informasjon til føreren: ytelse, Bluetooth , GPS-kartlegging, klokke og LH kontroll. Denne instrumenteringen kommer som et alternativ på noen modeller og er også tilgjengelig som tilbehør.

Instrumentering

Informativ og enkel å lese, MessageCenter instrumenteringen holder føreren oppmerksom på scooterens driftsforhold og gir et vell av ekstra informasjon.
Meld interesse:


Tilbake til Polaris 2020Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern