KJØR HARDERE

Sportsman® Touring 570 tilbyr den legendariske kjøreopplevelsen og kjøreegenskapene du trenger, og et integrert passasjersetesystem med allsidig plass til minst to passasjerer. Med vårt setesystem, som med overlegg sikrer full komfort og støtte, vil du være klar til å gi deg i kast med alle typer oppdrag eller stier, alene eller sammen med en venn. Den høyeste bakkeklaringen med 28 cm og den lengste fjæringsveien bak med 24 cm sørger for at du og passasjeren kjører komfortabelt hele dagen.

FLYTT GRENSER

Den førerinspirerte Sportsman Touring 570 2020 tar deg med dypere inn på stiene og i terrenget. Bransjens raskeste allhjuldrift (AWD) hjelper deg gjennom svinger og over steiner uten et snev av tvil. En mer effektiv luftstrøm under chassiset gir en svalere og mer stillegående kjøreopplevelse, slik at du kan kjøre lenger i full komfort. Det lukkede oppbevaringsrommet på bransjeledende 20 liter og det tredje, fabrikkmonterte frontlyset gjør det mulig å kjøre lenger og senere for å rekke over alt som står på listen, enten det er arbeid eller lek.

UTRETT MER MED SPORTSMAN

Sportsman 570 2020 gjør det mulig å frakte mer med en trekkkapasitet på 544 kg, en nyttelastkapasitet på 261 kg og en kombinert kapasitet på bagasjestativet foran og bak på 122 kg. En fabrikkmontert vinsj- og plogmonteringsplate gjør det mulig å integrere tilbehør raskt for å få unna de krevende oppgavene i en fei.
Meld interesse:


Tilbake til Polaris ATVKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern