I CMX500 Rebel får du en fet og barsk bobber der old school møter new school. Denne klassiske custom-modellen, som kan kjøres på A2-førerkort, har den rette bobber-lyden og de fete dekkene du forventer av en sykkel i denne klassen.


Enkel og rå var nøkkelordene under utviklingen. Hver detalj teller. For mange er motorsykler så mye mer enn bare et fremkomstmiddel. Og denne sykkelen representerer en livsstil, en holdning – og individualitet. Et A2-førerkort er alt du trenger for å komme i gang. Rebel er tilgjengelig, enkel å kjøre, enkel å leve med. Her går kraft og attityde hånd i hånd. Den vil ikke skuffe deg.


Motoren i CMX500 Rebel er tunet for å gi et bedre drag fra bunnen. 46 hestekrefter, et ny-utviklet eksosanlegg og nytt tenningssystem, gir den rette bobber-lyden. Setehøyden er kun 690 mm, noe som gjør at sykkelen også passer til lavere førere. Stålrammen gir den enkle bobberen med de fete dekkene en frisk stil.
 
Klassisk og tidløs
Rebel går sine egne veier, men er også et tomt lerret som kan fylles med det eierens fantasi måtte ha på lager. Parallell Twin-motoren har et sylindervolum på 471 kubikk med et sterkt dreiemoment. Den er slank, har lav setehøyde og er enkel å manøvrere ved lave hastigheter. Kjørestillingen er avslappet og nøytral. Stålrammen er helt ny og gir den enkle bobberen med de fete dekkene en frisk stil.


ENKEL og RÅ
Dette var nøkkelordene under utviklingen av Rebel. Og det er en kunstform i seg selv å utrette så mye, samtidig som designen er strippet ned det til vesentligste og hver eneste detalj teller.


En kul finesse er speedometeret med den kompakte 100 mm tallskiven med negativt LCD-display og blå bakgrunnsbelysning. Slående og effektivt.

Meld interesse:


Tilbake til Honda MCKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern