Adventure Sports er enda heftigere enn sine forgjengere og kommer selvsagt også i en automatversjon. Eventyrlystne motorsyklister har massevis å glede seg over på denne jubileumsmodellen. På lange turer er sitteposisjonen, kjørestillingen, ekstremt viktig. Derfor sitter du enda mer oppreist i sadelen på en Honda Africa Twin Adventure Sports. Og både kåper og vindskjerm beskytter deg enda bedre mot vind og vær.

En uslåelig rekkevidde
Den er spesielt utviklet for offroad-innsats over lange strekninger. Blant annet rommer tanken 5,4 liter mer og har dermed en rekkevidde på utrolige 500 kilometer. Du kan altså ta det helt med ro om det er lenge til neste bensinstasjon.

Et stykke legendarisk MC-historie
Honda Africa Twin er den tredje mest solgte Honda-sykkelen på verdensbasis, og resultatene i beinharde Rally Dakar har for lengst gjort den til en legende.
Honda XRV650 ble lansert i 1988 og var den første Africa Twin noensinne. Siden den gang har den robuste terrengsykkelen har lagt lange etapper bak seg, krysset landegrenser og forsert de tøffeste terreng – både i ørkenen og i asfaltjungelen.
I 2016 gjorde Africa Twin et vellykket comeback, og i 2018 kommer jubileumsmodellen Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports, i en helt unik styling.

Komfort og sikkerhet få kan matche
Motorbeskyttelsen og kollisjonsbøylen sørger for at den legendariske sykkelen ikke får bank når det går litt hardt for seg. Dessuten er varmeholker og strømuttak, blant annet for navigasjonsutstyr, på plass og øker komforten i hver gang du sitter i setet. Navigasjonsutstyret vil komme godt med når du velger å følge i Honda-pilotenes spor i Rallye Dakar, Orioli eller Neveu. Du kommer ikke utenom et skikkelig rallykart.

Vill og vakker
Den lange fjæringsveien, den enda større bakkeklaringen og DCT-girkassen med en ekstra G-modus som gir deg full kontroll ute i terrenget, gjør at Adventure Sports takler heftig terreng og brå overraskelser. Mindre detaljer, som for eksempel fotstøttene, bidrar også til å spisse offroad-formen. Og i likhet med basismodellen kan Honda Africa Twin Adventure Sports skilte med Throttle by Wire-system og Hondas eget antispinnsystem HSTC.
Africa Twin Adventure Sports 2018 kommer i en trefarget jubileumslakkering for å feire de 30 årene som har gått siden XRV650 så dagens lys i 1988.
Meld interesse:


Tilbake til Honda MCKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern