Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports deler grunnutrustningen til standardutgaven, men har også en rekke tillegg som gjør sykkelen enda bedre og mer komfortabel for lange eventyr.

Med en stor tank på 24 liter gir Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports en rekkevidde på imponerende 500 kilometer. Større rekkevidde betyr behov for mer komfort. Africa Twin Adventure Sports har en oppreist kjørestilling som gjør at du kan sitte lenger i setet. En stor vindskjerm og kåpe beskytter føreren fra vind og vær.
Bunnplaten er forsterket og eksosdekselet beskytter maskinen i terrenget.
Legg til hjuloppheng med 22 mm fjærvandring, varmeholker og et moderne instrumentpanel, og du har en kjøretur i vente som er behagelig på alle tenkelige måter.
Africa Twin Adventure Sports er markeringen av 30-årsjubileet til den originale XRV650. Du vil bli lagt merke til uansett hvor eventyret måtte ta deg.

Et stykke legendarisk MC-historie
Honda Africa Twin er den tredje mest solgte Honda-sykkelen på verdensbasis, og resultatene i beinharde Rally Dakar har for lengst gjort den til en legende.

Honda XRV650 ble lansert i 1988 og var den første Africa Twin noensinne. Siden den gang har den robuste terrengsykkelen har lagt lange etapper bak seg, krysset landegrenser og forsert de tøffeste terreng – både i ørkenen og i asfaltjungelen.

I 2016 gjorde Africa Twin et vellykket comeback, og i 2018 kommer jubileumsmodellen Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports, i en helt unik styling.

Komfort og sikkerhet få kan matche
Motorbeskyttelsen og kollisjonsbøylen sørger for at den legendariske sykkelen ikke får bank når det går litt hardt for seg. Dessuten er varmeholker og strømuttak, blant annet for navigasjonsutstyr, på plass og øker komforten i hver gang du sitter i setet. Navigasjonsutstyret vil komme godt med når du velger å følge i Honda-pilotenes spor i Rallye Dakar, Orioli eller Neveu. Du kommer ikke utenom et skikkelig rallykart.

Vill og vakker
Den lange fjæringsveien, den enda større bakkeklaringen og DCT-girkassen med en ekstra G-modus som gir deg full kontroll ute i terrenget, gjør at Adventure Sports takler heftig terreng og brå overraskelser. Mindre detaljer, som for eksempel fotstøttene, bidrar også til å spisse offroad-formen. Og i likhet med basismodellen kan Honda Africa Twin Adventure Sports skilte med Throttle by Wire-system og Hondas eget antispinnsystem HSTC.
Meld interesse:


Tilbake til Honda MCKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern