Streetbiken CB500F får skarpere linjer hele veien i 2019. Kåpe og sidedeksler kommer med rettere vinkler og sømløse overganger.

CB500F er kompakt, spenstig, kvikk å håndtere og perfekt for førere som ønsker å oppgradere fra mindre motorsykler.

Komfortabel, ukomplisert og letthåndterlig. Hondas 500-serie er en motorsykkelserie som egner seg optimalt for den som kjøper sin første sykkel.

En kjørestilling som er bra for deg
CB500F har en klassisk kjørestilling der du sitter mer oppreist, og armene skånes for større belastninger. I salen på CB500F har du full kontroll, enten du cruiser rundt i byen eller pendler til og fra jobb.

Kjøreglede og uslåelig frihetsfølelse
Honda har med CB500F gitt MC-verden er sykkel med gode kjøreegenskaper og en responsvillig 500 cm3 motor. Dette gjør sykkelen til en glede å kjøre, både i rushtrafikk og på motorvei. Med sin høye tekniske kvalitet, gunstige pris og lave driftskostnader er den også en perfekt langtidspartner og et praktisk valg for førere uansett erfaringsnivå.

En trio som slår fra seg
Hondas mellomvekttrio består av streetbiken CB500F, sportssykkelen CBR500R og eventyrmodellen CB500X. Alle tre syklene kan kjøres med A2-førerkort og kommer i 2019 med enda råere spesifikasjoner og et enda mer ærlig og utpreget design.
                        
Meld interesse:


Tilbake til Honda MCKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern