Smelter selv hardbarkede biker-hjerter
I denne sykkelen får du også sporty detaljer og komfortable funksjoner som justerbar setehøyde, Hondas Traction Control System, ABS, varmehåndtak og Hondas nye intelligente, automatiske blinklys. Ingen andre steder har V4-motoren hørt mer hjemme enn i den legendariske VFR800F-serien. Dette er en skikkelig allsidig motorsykkel som har smeltet selv de mest hardbarkede biker-hjerter siden den ble introdusert i 1986.

Den er også 10 kilo lettere enn den forrige modellen og har ny programmering av motoren for å gi bedre dreiemoment i lavt- og mellomregisteret.

Kraftpakke av en motor
V4-konfigurasjonen er spesiell for Honda, går hele 40 år tilbake i tid og er en kompleks, men kompakt enhet som gir en helt unik kraftlevering og motorfølelse. V-motorer har lange tradisjoner hos Honda: Hondas RC213V MotoGP maskin bruker en V5, flaggskip som VFR1200F og VFR1200X har V4, det samme har CTX1300 og Pan European. Motortypen er en kraftpakke som er tett integrert i Hondas DNA.

VFR800F er den ideelle sykkelen for V4 - en motorsykkel som helt fra begynnelsen har kombinert det beste fra sport og touring. Den trives godt med passasjer og bagasje. VFR-eiere er svært lojale mot sykkelen og det antas at det fortsatt finnes over 75 000 VFR i daglig bruk i Europa.

Utholdenhet og karisma
To faktorer var viktige for Honda under utviklingen av den nye Honda VFR800F: Bevare og videreutvikle de essensielle VFR kvalitetene som har inspirert så mange, og  oppdatere den nye modellen med moderne teknologi og egenskaper.  Singel eksos har erstattet den doble under setet, i tillegg er det flere andre vektbesparende detaljer.  Et gjenkjennelig og aggressivt design, som har gjort VFR´en slankere og smidigere.

VFR800F er like beryktet for sin utholdenhet som for sin karisma. Er du klar for en prøvetur?
                        
Meld interesse:


Tilbake til Honda MCKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern