Mange godsaker
Med CTX1300 har Honda kombinert det beste fra både touring og cruiser.
Sykkelen har både V4-motor og avansert teknikk samtidig som den er lettkjørt, har en behagelig kjørestilling, doble pakkvesker, stereo og mange andre godsaker.

CTX1300 er også svaret på manges ønske om en motorsykkel med utseende som en cruiser og ytelser, kjøreegenskaper, brukervennlighet og spesifikasjoner som på mer moderne, ytelsessterke touringmaskiner.

Komfort, teknologi og kjøreopplevelse
CTX 1300 leder an i den nye familien av sykler som er bygget rundt filosofien om Comfort, Technology og Experience. Comfort innebærer god kjørbarhet og brukervennlighet,  lavt støynivå og glimrende stabilitet, lav setehøyde og avslappet kjørestilling.

Technology innbefatter den karakteristiske, kraftfulle og momentsterke V4 motoren, Hondas Traction Control System (TCS), kombinert ABS, LED lykter og intelligente, automatiske blinklys samt et Bluetooth lydanlegg med to høyttalere. Experience er den unike kjøreopplevelsen og eiergleden du får med en CTX1300.

Derfor er CTX1300 er en unik motorsykkel, utviklet for å passe til det mange førere ønsker og forventer av en moderne motorsykkel.

Meld interesse:


Tilbake til Honda MCKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern