Innta byen på tre hjul!
Tok du billappen før 2013, har du alt som skal til. Scooteren Piaggio MP3 350 har kanskje tre hjul, men er ellers 100 prosent MC og kommer med en rekke bonuser.
På denne trehjulingen blir du miljøsmartere og slipper unna både bompenger, køer og parkeringsproblemer. En trehjuling er nemlig ikke stort mye bredere enn en vanlig scooter, så du kan tråkle deg forsiktig frem mellom bilene når trafikken snegler seg av gårde i rushtiden.

Piaggio MP3 350 er uansett mye enklere å parkere enn en bil. De to forhjulene kan settes i lås og gjør det ekstra enkelt å sette den fra seg uten sidestøtte, og i lyskrysset tre ikke engang å sette føttene i bakken. Piaggio MP3 350 står støtt og godt overalt. Når du kjører oppleves den også tryggere enn en tohjuling. En annen soleklar fordel ved trehjulinger er nedbremsningen på tre hjul. Det korter ned bremsestrekningen med opptil 20 prosent i forhold til en vanlig MC og gir deg enda større sikkerhet og komfort.
 
En nykommer i klassen for maksimal komfort, sikkerhet og ytelse
Trehjulingene i Piaggios MP3-serie har fått installert den aller siste generasjonen av motorer, kombinert med et imponerende dreiemoment og tre bølgeformede bremseskiver, som selvsagt bremser på alle tre hjulene.

Piaggio MP3 350 toppes med en væskekjølt ensylindret firetakter med fire ventiler og 350 cc med elektronisk bensininnsprøytning. Motoren til Piaggio MP3 350 er en av de beste som noensinne er bygget i sin klasse. Den leverer en ytelse tilsvarende en 400 cc, kombinert med de lave brukskostnadene og vekten til en 300 cc. Lett som en fjær, men sterk nok til å legge ut på luftige kjøreturer.
 
Klar for både touring og pendling 
Piaggio MP3 350 er en moderne og elegant MC, og den raffinerte finishen og det ekstreme kvalitetsfokuset levner ingen tvil om trehjulingens slektskap til bilen.

Design og komfort står i sentrum av MP3-serien. 350 cc-modellen har ny grill på frontskjermen, høy vindskjerm i helt ny design med integrerte håndbeskyttere. Komfortnivået er satt opp flerfoldige hakk. Detaljer som dette, kombinert med det perfekte styret mellom fotplassen og setet, er beviset på at Piaggio MP3 350 er like rå på touring som på pendling.

MP3 350 kan skilte med mange sporty elementer, som for eksempel de mattsvarte eikehjulene. De røde demperne er også et høydepunkt som skaper heftige kontraster og understreker trehjulingens sporty potensiale.

Piaggio MP3 350 er den første ensylindrede scootermotoren noensinne som er utstyrt med en kontinuerlig variabel kraftoverføring med sentrifugalclutch. Denne usedvanlige clutchen er en cross-over fra bilens verden som leverer forbedret og langvarig stabil ytelse, selv i krevende vær- og vindforhold.
 
Komfort for to
Du sitter godt i førersetet på Piaggio MP3 350; og den komplett redesignede ryggstøtten sørger for at også medpassasjeren din har en spennende, men sikker kjøretur i vente. Men det er ikke alt: MP3 350 kommer også med ergonomisk designede håndtak og praktiske fothvilere som kan vippes inn når de ikke er i bruk. Kort sagt er MP3-syklene det ideelle fremkomstmiddelet for deg som er sosial og ønsker å dele.

MP3-serien leverer teknologi og funksjon i særklasse og kjøreglede for alle; innpakningen er elegant og fargene du kan velge mellom, mange.

Merk! Har du fått utstedt vanlig førerkort (klasse B) for bil før januar 2013, har du lov til å føre en trehjulet scooter med vanlig førerkort for bil. Etter 2013 ble det innført nye regler for førerkort for såkalt «mellomtung motorsykkel», og trehjuling er nå omfattet av dette regelverket.

Du kan lese reglene på Vegvesenets nettsider her: 
https://www.vegvesen.no/forerkort/har-forerkort/Hva+har+du+lov+a+kjore/Personbil+%28klasse+B+og+B+96%29
                        
Meld interesse:


Tilbake til PiaggioKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern