Massevis av elektriske fordeler

RANGER EV - drives elektrisk, det er stille, utslippsfri og ideelt som en innendørs traktor på låven eller i fjøset. 


Sterk 48V AC elektrisk motor

Den er stillegående og utslippsfri.


Tenkt design

De stilige frontlykter med lamper for bedre lysfordeling 50W. Fra førerhuset har du gode siktlinjer.


Bygd for tilbehør

RANGER EV er bygget for å fungere, og det fungerer best med Polaris tilbehør program. Alle tilbehør er designet for maskinen og lett å montere.


EKTE 4-HJULSDRIFT

Fortsatt den beste 4x4 systemet på markedet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.


Lock & Ride tilbehørssystem

Systemet har markedets bredeste tilbehørsprogram. Lock & Ride-teknologien, utviklet av Polaris, tillater deg å montere kompatibelt tilbehør raskt, enkelt og uten å behøve verktøy.


Klasseledende trekkapasitet

680 kg trekkapasitet og standard 2" stikk.


Komforten av førerhytten

RANGER EV har en ideell setehøyde og stor plass for beina. Det er enkelt å klatre inn og ut. Parkeringsbremsen er flyttet inn i mellomrommet mellom førersetet og passasjersetet.


Enda bedre fjæringsvei

RANGER EV har en fjæringsvei på hele 22,9 cm foran (en økning på 11%) og 22,9 cm bak.


Enkel håndtering og kjørbarhet

Med en akselavstand på 183 cm, bakkeklaring på 25,4 cm og en bredde på 147 cm gir en maskin som er lett å kjøre, men også kan transporteres på en tilhenger.


Fordeler med Pro-Fit

Pro-Fit er en ny bransjeledende standard for tilbehørshytter. Det er et modulært system med meget god kvalitet og passform. Det er et utvalg av hytt alternativer å velge mellom, fra den robuste dørene til frontruta med bil glass. Ta kontakt med din forhandler!

Meld interesse:


Tilbake til Polaris RangerKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern