Aprilia SX 50 2018 er en stjerne i Aprilias rekke av sykler inspirert av verdensledende offroad sykler. SX 50 er klart dedikert til unge førere på utkikk etter den beste teknologien innpakket i et røft utseende. 2018-modellen er oppdatert med nytt design og ny, miljøvennlig Euro 4-motor.

Den er blant det ypperste av 50 kubikkers prestasjonsmaskiner, med siste generasjons motor og et chassis selv større sykler bare kan lengte etter.
SX 50 kommer også i sort som Limited Edition.


Ingen grenser

SX 50 Supermotard er en klone av knallsuksessen SXV, en banebrytende sykkel som fikk mye oppmerksomhet med sitt tosylindrede design.
Ikke la deg lure av 50-kubikksmotoren, dette er en seriøs motorsykkel som trives like godt på racingbanen som på den daglige ferden mellom hjemmet, skolen og crossbanen.  


Mange godsaker

En ny ramme gir en direkte kobling mellom styrehodet og svingarmen, helt i tråd med de siste utviklingene innen offroad. SX 50 er også utstyrt med en heftig dempergaffel på 37mm og en fjæringsvei på 170mm, noe som gjør at SX 50 gir innehar kjøreegenskaper som passer perfekt til hensynsløs offroadkjøring.
Sammen med en kraftig bremseskive på hele 260mm, større en på noen 50 kubikker, har du fullstendig kontroll på alle kreftene. 


Kommer i fargene Limited og Aprilia Red Spot.

  • Nytt for 2018 er ny, miljøvennlig Euro 4-motor
  • Ekte Supermotard på bare 50 kubikk
  • Inspirert av den originale SXV
  • Høypresterende 50-kubiks motor og siste generasjon chassis
  • Passer like bra på banen som på veien
Meld interesse:


Tilbake til ApriliaKlikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern