VerkstedÅpningstider Verksted 
Man-Fre: 08.00-16.00
Lør: Stengt

Telefon Tid
Man-Fre: 10.00-16.00
Lør: Stengt

Kontakt
Tlf: 72870610 tast 2
Epost: 
Verksted@abmotor.no


Viktig!
Før du tar kontakt med oss husk og ha klart 
Merke/modell/årsmodell eller Registreringsnummeret på kjøretøyet


Generelt
Hos oss kan du få utført alt fra generell service til større jobber. Vi prioriterer egne merker, men aksepterer flere avhengig av forespørsel.  Her er det bare å ta kontakt for å få ett uforpliktende tilbud. 
På vårt verksted har vi over 20 års erfaring på alt fra motorsykkel, moped, Atv, og snøscooter. På merkene vi selv fører har vi alt av nødvendig utstyr og kurs for å kunne håndtere alle reparasjoner og vedlikehold. 

Kontakt
Det beste for oss og deg som kunde er at du bruker kontakt skjema. Da vil vi kunne opprette ett kunde kort samt registrere ditt kjøretøy hos oss. Ut i fra denne informasjonen kan vår kunderådgiver sette opp det du selv ønsker utført og eventuelt det som bør utføres i henhold til fabrikantens retningslinjer.  
  • Er du usikker på hva du trenger så skriv at du ønsker å bli kontaktet på telefon. Mye kan løses fortere med en prat på telefon enn flere lange meldinger på epost. 
  • I høysesongen er det stor etterspørsel på verksted tjenester hos oss. Da kan det oppleves vanskeligere å få kontakt med oss på telefon, og vi vil sterkt anbefale kundene våre å kontakte oss på epost eller via kontaktskjema. På den måten får vi beskjed og god oversikt at dere ønsker å komme i kontakt med oss.
Forsikringsskader og takseringer
Vi takserer og reparerer skader på de fleste typer kjøretøy, ta kontakt for ytterligere info. 

Tilstandsrapport
Tenker du å kjøpe ny sykkel , eller skal du selge? Da kan vi tilby tilstandsrapport på Sykkel, ATV og snøscooter. Her får du en omfattende sjekk av hele kjøretøyet som kan framvises og dokumenteres.

Vinterlagring
Vi tilbyr vinterlagring trykk på knappen å reserver deg nå!Vi er godkjent av Statens vegvesen som motorsykkel- og mopedverksted
Kontakt Verksted
Personvern